PEGU CLUB



Στα χρόνια της Βρετανικής αυτοκρατορίας , οι άνθρωποι που φρόντιζαν για την ευημερία και την μακροημέρευση της εξουσίας του στέμματοςσε κάθε γωνιά του πλανήτη δεν έτρεφαν δα και τόση μεγάλη εκτίμηση για τους ιθαγενείς πληθυσμούς που εξουσίαζαν.
Απο το Τρίνινταντ μέχρι την Ταζμανία οι Βρετανοί αποικιοκράτες αναζητούσαν καταφύγιο στη λέσχη της εκάστοτε περιοχής. Ήταν ένας χώρος προορισμένος αποκλειστικά ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, όπου και μπορούσαν να αναπολήσουν και να τιμήσουν τις συνήθειες της μακρινής μητρόπολης σαν να βρίσκονταν σε αυτήν.
Μία απο τις πολλές λέσχες που λειτουργούσαν στη μακρινή Βιρμανία ήταν και το Rangoon's Pegu Club, απο όπου και το όνομα του κοκτέιλ.
Βλέπετε ήταν συνηθισμένο κάθε λέσχη να σερβίρει το κοκτέιλ της. Το PEGU CLUB όμως ίσως των ιδανικών αναλογιών σε τζίν, orange curacao και χυμό λάιμ, κατάφερε να ξεπεράσει τα σύνορα της Βιρμανίας και να δοξάσει τα Βρετανικά χρώματα σε κάθε μπάρ του πλανήτη.


HOW TO :

Ανακατέψτε στο δοχείο ανάμειξης 50 ml Bombay Sapphire Gin, 20 ml triple sec, 20 ml φρέσκο χυμό λάιμ, 5 σταγόνες angostura bitters και 5 σταγόνες orange bitters. Σουρώστε σε παγωμένο ποτήρι κοκτέιλ.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια