MARTINI



Martini! Τι να πρωτοπεί κανείς για αυτό το κόκτειλ.!!!! Ένα ποτό που χρονολογείται απο την εποχή του ΣΙΔΗΡΟΥ, κατάφερε να επιβιώσει της ποτοαπαγόρευσης και έχει αναγορευτεί σε απόλυτο μονάρχη της μπάρας.
Στο πέρασμα των χρόνων γνώρισε πολλές παραλλαγές διατηρώντας όμως πάντα το βασικό χαρακτήρα του.
Πρίν απο την ποτοαπαγόρευση το έπιναν με 2 μέρη τζίν και ένα μαρτίνι ενω λίγα χρόνια αργότερα σερβιριζόνταν ώς σκέτο τζίν με πάγο και μία ελιά.
Καλό θα ήταν όμως με το μαρτίνι να αφήσετε κατα μέρος τους πειραματισμούς διαφορετικά δεν θα μπορέσετε να απολαύσετε την αυθεντική του γεύση.

HOW TO :

Ανακατέψτε γρήγορα με πολύ πάγο στο δοχείο ανάμειξης 70 ml Bombay Sapphire Gin και μισή κουταλιά του μπάρ Martini Extra Dry. Σουρώστε σε παγωμένο ποτήρι κοκτέιλ και γαρνίρετε με μία φλούδα λεμονιού.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια