Εορταστικό cocktail σαμπάνιας

 



Υλικά

1 κύβος ζάχαρης
1/4 κ. γλ. Angostura bitters
10 ml κονιάκ
75 ml κρύα σαμπάνια
1 λωρίδα φλούδα πορτοκαλιού



Εκτέλεση

Βάλτε τον κύβο ζάχαρης σε ένα μικρό πιάτο, περιχύστε με τα bitters, γυρίζοντας μερικές φορές, ώστε να καλυφθεί πλήρως.

Ρίξτε τον κύβο σε ένα ποτήρι σαμπάνιας, προσθέστε το κονιάκ και περιχύστε σιγά σιγά τη σαμπάνια.

Στύψτε τη φλούδα πορτοκαλιού στο ποτήρι και πετάξτε την ή σταθεροποιήστε τη ως διακοσμητικό γύρω από το στέλεχος του ποτηριού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια