Sazerac

 



Υλικά

60 ml ουίσκι rye
1 κύβο ζάχαρης
2 σταγόνες Peychaud's bitters
1 σταγόνα Angostura Bitters
αψέντι

Εκτέλεση

Σε ένα παγωμένο ποτήρι τύπου old-fashioned προσθέτουμε πάγο και λίγες σταγόνες αψέντι. Σε ένα άλλο ποτήρι ανακατεύουμε τη ζάχαρη και τα bitters με λίγες σταγόνες νερό. Προσθέτουμε το ουίσκι και πάγο και ανακατεύουμε. Έπειτα αδειάζουμε από το ποτήρι old-fashioned τον πάγο και το αψέντι και σουρώνουμε σε αυτό το ουίσκι. Γαρνίρουμε με φλούδα λεμονιού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια