Χτυπάμε στο μπλέντερ τα φύλλα σπανακιού, τους σπόρους τσία, τις νιφάδες βρόμης και το μισό γάλα αμυγδάλου για 1 λεπτό μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μεταξύ τους.
Αδειάζουμε το μείγμα στα ποτήρια. Μεταφέρουμε τα ποτήρια στο ψυγείο και αφήνουμε για 1 ώρα περίπου να σφίξει το μείγμα ελαφρά.
Ξεπλένουμε το μπλέντερ. Προσθέτουμε την πρωτεΐνη σε σκόνη, το μέλι, το υπόλοιπο γάλα, τις μπανάνες, τα σμέουρα και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μεταξύ τους.
Αδειάζουμε το μείγμα στα ποτήρια και σερβίρουμε με μύρτιλα και σμέουρα.
0 Σχόλια