Λικέρ λευκής σοκολάτας




Εορταστικό και μεθυστικό!


Υλικά
300 γρ. dulce de leche
100 γρ. λευκή σοκολάτα, λιωμένη
1 κουτί γάλα καρύδας (400ml)
1 κ.γ. εκχύλισμα πορτοκάλι
400 γρ. ρούμι
1 κ.σ. στιγμιαίο καφέ
1 κ.σ. νερό


Διαδικασία
Στο μίξερ με τα μαχαίρια βάζουμε το dulce de leche, τη λευκή σοκολάτα, το γάλα καρύδας, το εκχύλισμα πορτοκαλιού και χτυπάμε για 2-3 λεπτά. Στη συνέχεια, ρίχνουμε και το ρούμι και τον στιγμιαίο καφέ, αφού πρώτα τον έχουμε ανακατέψει με το νερό.


Χτυπάμε για ακόμα 30 δευτερόλεπτα. Προσοχή, δεν χτυπάμε περισσότερο γιατί θα εξατμιστεί μέρος από το αλκοόλ. Αδειάζουμε το περιεχόμενο του μίξερ σε ένα μπουκάλι και σερβίρουμε σκέτο ή με λίγο πάγο αλλιώς διατηρούμε στο ψυγείο για 10 ημέρες.


Πηγή: akispetretzikis.com


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια